Promosyon


Promosyon
Yaptığınız satışlar sonrasında unutulmamak istiyorsanız Turkuaz promosyon ürünlerine göz atabilirsiniz. Genellikle günlük hayatta sık sık kullanılan ürünleri promosyon ürünlerine çeviren firma, sizi akıllarda bırakıyor.
Ürün yelpazesine promosyon ürünleri olarak her geçen gün yenisini ekleyen Turkuaz promosyon, her keseye uyum sağlıyor. Tanıtım ürünlerinin ihracat ve ithalatını yaparak firmanızın isminin ülke sınırlarını aşmasını da sağlıyor. Promosyon ajanda sayesinde her gün akılda kalacaksınız.
Promosyon Ürünler
Promosyon ürünler alanında en geniş ürün yelpazesine sahip firma, size farklı seçenekler sunabiliyor. Kalem, kalem setleri, usb bellek, anahtarlık, şapka, tişört, duvar saati, ajanda, tarihsiz defter, plastik ürün, termos, kupa bardak, çakı, fener, çanta, kartvizitlik, bayrak ve matbaa ürünlerine kadar değişik çeşitler bulunuyor.
Seçeceğiniz promosyon ürünün hazırlanmış bir demosu öncelikle size gönderiliyor. Anlaşılması durumunda kaliteli baskı makineleri ile baskıya geçiyorlar. Türkiye’deki en gelişmişi baskı sistemini kullandıklarından dolayı firma isminizin silinmesi mümkün olmuyor. Web sitelerinden de canlı yardım alabileceğiniz ürünlerin fiyatı konusunda hemen dönüş yapıyorlar. Söz verdikleri, tarihte iş teslimi yapılıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar