Pole Banner


Pole Banner
Reklam günümüzde çok önemli bir kaplamaktadır. Marka bilinirliğinin ve marka prestijinin yükseltilmesi amaçlı firmalara reklam hizmetleri verilmektedir. Sinema filmleri, dizi filmleri, firmaların, işyerlerinin reklam afişleri elektrik direklerine çift taraflı olarak bir aparat ile asılmaktadır. Bu asılan reklam afişlerine Pole Banner denilmektedir.
Pole Banner Özellikleri
Pole Banner reklam ürünleri sektörde öncü bir kullanım sağlamakta ve herkes tarafından ilgi ile karşılanmaktadır. Milyonlarca kişinin görmesini ve algılamasını sağlayan reklam aracıdır. Seçim dönemlerinin en çok kullanılan reklam ürünüdür. Akılda kalıcılık ve görsel hafıza ürünü olarak kabul edilmektedir. Birçok sektöre hitap eden üründür. Kullanımı uzun ömürlüdür. Uygulanması hızlı ve kolaydır. Güneş ışınlarında etkilenmez, soğuk hava koşullarına da dayanıklıdır.
Direk reklam olarak tabir edilen Pole Banner ürünü, ürün, firma ve iş yeri tanıtımını müşteriye en doğru bir şekilde iletmektedir.
Pole Banner Nasıl Hazırlanır?
Dijital baskı ile hazırlanan bir reklam ürünüdür. Direklere monte edilmekte ve işçilik ve malzeme çok önemli olmaktadır. Özellikle baskı tekniği ve malzemelerin kaliteli olması zorunludur. Hazırlanışının ve montajının konuya hakim uzman ekipler tarafından yapılması gerekmektedir. Merkezi Niğde'de olan tedajans.com reklam Niğde reklam sektöründe bölgenin öncü firmalarından biridir.
Ted Ajans’ın hizmetleri arasında, Niğde web tasarım işleri, web yazılım, mobil uygulamalar, kurumsal kimlik, grafik tasarım gibi işler bulunmaktadır. Ted Ajans’ta bu tür konularla ilgili birçok bilgiye ulaşmak mümkündür. Web sitesinin ziyaret edilerek incelenmesinde fayda bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar