Geniş Vizyon


Geniş Vizyon
Alteksan, geniş vizyonu ve oldukça başarılı çalışmaları ile faaliyet gösterdiği Elektrik taahhüt hizmetleri konusunda marka olmuş bir firma. Alteksan işletme ve kurumlara mühendislik ve danışma hizmetlerini verirken daima kaliteyi ve verimliliği ön planda tutuyor. Firma, TÜRKAK kalibrasyonuna sahip kaliteli cihazları ve deneyimli mühendisleri ile topraklama ölçümü gibi işlemleri yerine getirerek işletmelerin topraklama raporu gibi ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Sunulan Hizmetler
1991 yılından itibaren faaliyet gösterdiği sektöründe daima yenilikçi bir anlayışla hizmet alanlarını genişleten Alteksan, topraklama ölçümü raporu yanında kompanzasyon bakımı, trafo bakımı, paratoner bakımı ve ölçümü, elektrik tesisat raporu, termal kamera ölçümü gibi hizmetlerini de kusursuz şekilde sunuyor.
Kaliteli ve Nitelikli
Alteksan, kalite ve özenini topraklamaolcumu.net üzerinden şirkete ulaşarak gözlemleyebilir, verdiği hizmetleri ve referanslarını inceleyebilirsiniz. Elektrik enerjisinin daha sağlıklı, verimli ve temiz şekilde kullanılması amacıyla hareket eden firma, alışveriş merkezi, fabrika, iş merkezi, hastane, okul gibi işletme ve kuruluşların proje işlemleri, trafo merkezi, topraklama tesisatı, paratoner tesisatı gibi teknik işlemleri konusunda çalışıyor. Bu konularda bahsi geçen işletmelere sorumlu mühendislik ve müşavirlik hizmetleri veriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar