Özel Kaplama Askılar


Özel Kaplama Askılar
Üretilen malların satılabilmesi için mağaza tasarımı ve pazarlama kalitesi oldukça önemlidir. Bu nedenlerden dolayı firma raf ve askılık sistemleri açısından pazarlama kalitesinin artması için büyük yenilikler yapıyor. Özel tasarım olarak üretmiş olduğu askılık sistemleri sayesinde en kaliteli pazarlık işlemini gerçekleştirmenize destek oluyor.
Ahşap Askı Üretimi
Üretilen askılar daha dayanıklı olmalarını sağlamak için ahşap olarak üretiliyor. Bu özel kaplama askılar kişi ve markaya uygun şekilde tasarlanarak satışa sunuluyor. İsteğinize bağlı olarak siparişinizi anahtar teslim olacak şekilde tüm mağaza tasarımını dahil ederek verebilirsiniz.
Anahtar Teslim İşlemi
Yeni açılmış olan ve dikkat çekici olması istenen mağazalar için özel tasarım vitrin mankenleri ile askılıklar montaj edilerek hazır anahtar teslim ediliyor. Orta sehpa üretimi ve mağazaların ortasına küçük ve hoş adacıklar yapmak için özel tasarım ahşap malzemeleri kullanılıyor. Bu sayede mağazaya hem şık hem de yaratıcı bir hava katılıyor. Daha sonrasında ise anahtar teslim işlemi olarak, özel askılıkları montajlanmış olan mağazanız sizlere teslim ediliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar