Birinci Sınıf Kalite


Birinci Sınıf Kalite
Bilgisayar sarf malzemeleri alanında çalışan, bu kapsamda inkjet kartuş, laser toner satış ve dolumlarını gerçekleştiren MRK Bilişim Hizmetleri profesyonel esaslarla çalışarak hizmet sunuyor. İstanbul Ortaköy'de kuruldukları 2008 yılından itibaren aralıksız hizmet veren firma orjinal toner ile aynı baskı sayısı ve kalitesini veren laser toner dolumlarını birinci sınıf kalite ile gerçekleştiriyor. Bu Mecidiyeköy toner dolum hizmetleri esnasında değişimi gereken parçalarda müşteri bilgisi ve onayı kapsamında değiştiriliyor.
Garantili Hizmet
Firma yaptığı tüm dolumların testlerini alarak teslimat yapıyor ve garantili dolum hizmeti sağlıyor.
MRK Bilişim, İstanbul içinde Avrupa yakasının tamamına ücretsiz şekilde servis hizmeti de sunuyor. Bununla beraber tüm Türkiye'ye kargo hizmetleri de bulunuyor. Toner ve kartuş dolumları yanında firma ayrıca Mecidiyeköy muadil toner satışlarını da gerçekleştiriyor. Yüzde yüz garantili ve birinci sınıf kaliteye sahip bu toner modelleri ile eksiksiz hizmet sunuyor.
Yazıcı Servisi
MRK Bilişim, Laser yazıcılara yönelik ücretsiz servis ile arıza tespitlerini de gerçekleştiriyor. Yazıcı alım öncesi danışmanlık hizmetlerini de sunan firma en uygun maliyet ile en verimli ürünü edinmeyi de böylelikle sağlıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar