Galen Wellness Geleneksel Tedavi Hizmetleri


Galen Wellness Geleneksel Tedavi Hizmetleri
Galen Wellness kliniğinde kişilere geleneksel tedavi yöntemleri uyguluyorlar. Doktor Okan Balcıoğlu önderliğinde uygulanan bu tedavi yöntemleri ile insanlar sağlığına kavuşmalarını kolaylaştırıyorlar.
Klinikte Uygulanan Tedavi Yöntemleri
Galen Wellness'te kişilerin sağlıklı sorunlarından kurtulmaları amacıyla çeşitli tedavi yöntemleri uyguluyorlar. Bu yöntemler arasında ozonlu prp, kupa, sülük, hacamat, akupunktur, manuel terapi ve ozon terapi tedavi yöntemleri bulunuyor.
Sülük Tedavisi
Klinikte kişilere uyguladıkları geleneksel tedavi yöntemleri arasında sülük tedavisi de bulunuyor. Bu tedaviyle kişilerin bacaklarında bulunan yaralardan kurtulmasını sağlıyorlar. Bunun dışında sülükleri ağrıların dindirilmesi amacıyla kullanıyorlar. Tedavi etme özelliği olan sülükler özel olarak yetiştirerek tedavide kullanıyor ve tedavi sonrası yok ediyorlar. Bu uygulamayı sağlık durumu sülük tedavisine uygun olan kişilere yapıyorlar.
Ozon Tedavisi
Galen Wellness kliniğinde uyguladıkları geleneksel tedavi yöntemleri arasında ozon tedavisi de bulunuyor. Ozon tedavisini pek çok rahatsızlık için uyguluyorlar. Bu hastalıklar arasında stres, panik atak, enfeksiyon, anksiyete, uyku bozukluğu, dolaşım sistemi bozukluğu, kas ağrıları, parkinson, yüksek tansiyon ve görme bozuklukları gibi rahatsızlıklarda uyguluyorlar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar