Hangi Tarihte Doğum Yapacağım?


Hangi Tarihte Doğum Yapacağım?
Gebelik testi pozitif çıkan anne adaylarının aklına gelen ilk soru hangi tarihte doğum yapacağım, olabilir. Hafta hafta gebelik takibi yapılarak doğuma kadar geçen zamanın keyifli geçmesi sağlanabilir. Bu tatlı bekleyiş sürerken merak edilen sorulara gorsin.com blog yazıları üzerinden cevap bulunabilir.
Gebelikle İlgili Temel Bilgiler
Regl dönemi geciken kadınlar hamile olduğumu nasıl anlarım konusu hakkında araştırmalar yapar. Eczaneden alınacak bir test yardımıyla evde en yakın sonuca kolay bir şekilde ulaşılabilir. Ağrılı göğüsler, rahimde kasılma, duygu dalgalanmaları, yorgunluk, göğüs uçlarında renk değişikliği, baş ağrısı, şişkinlik ve hafif mide bulantısı ilk hamilelik belirtileri arasında sayılabilir.
Gebelik Takvimi
Bebeğin gelişimini takip etmek isteyenler, yaşamlarının belki de en mucizevi dönemine yeni keşiflerle hazırlanabilirler.
Bebeğin her hafta;
  • Ne kadar büyüdüğü
  • Hamileliğin seyri ve
  • Anne bedeninde yaşanan değişiklikler detaylı bir şekilde gözlenebilir.
Anne olma heyecanını yaşadıktan sonra sağlıklı bir beslenme düzeniyle hamilelik süreci desteklenmelidir. Her an değişen bir ruh durumuna sahip olan anne adayları doktor kontrollerini aksatmadan bebeklerinin sağlığı hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar