Kalite ve Geniş Vizyon


Kalite ve Geniş Vizyon
Sahip olduğu geniş vizyon ile uluslararası boyutta faaliyet gösteren ESN Metal, çeşitli çelik ürünleri, demir ürünleri ve inşaat ürünleri alanında faaliyet gösteriyor. Tamamıyla kalite odaklı çalışan firma genişletilmiş sac tarzı ürünleri ile farkını ortaya koyuyor.
Faaliyet Alanları
Demir Çelik alanında çalışan ESN Metal, profil ve boru tarzı demir ürünleri, sac, levha gibi çelik ürünleri, yapı dekorasyonda kullanılan çeşitli demir, çelik ve inşaat ürünleri konusunda son derece nitelikli hizmet veriyor. Demir çelik alanında uygun maliyet koşulları ile çalışan firma en ekonomik köşebant fiyatları ile hizmet veriyor.
Yenilikçi Yaklaşım
Firma, gelişmiş üretim ve işleme tesisleri içerisinde bulunan lazer, plazma ve tester makinelerindeki teknoloji ve hassasiyet yanında deneyimli teknisyenleri sayesinde, her türden demir çelik kesimini mükemmel kalite ile gerçekleştiriyor. Sac ağırlık hesaplama gibi hizmetleri de eksiksiz olarak sunan firma, yenilikçi anlayış ile alanındaki tüm gelişmeleri de devamlı takip ediyor. ESN Metal, sektöründe öncü firma olarak bu yeniliklerin ülkemizde ilk uygulayıcısı olmayı da başarıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar