Kuru Temizleme Fiyatları


Kuru Temizleme Fiyatları
Kuru temizleme denince akla kolay yıka firması gelir. Her ne kadar evimizde makineler olsa da bu tarz hizmetler hep hoşumuza gitmiştir. Ütüleme de yapılan firma, uygun fiyatlarla insanlara cazip geliyor. Kolay yıka firmasını yaygın hizmet ağıyla birçok noktada hizmet vermektedir. Herhangi bir sorun olduğunda ücretsiz danışma hattından ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.
Nasıl Çalışıyor?
Öncelikle tabi ki ücretsiz bir şekilde üye olun. Adres bilgilerimizi falan girdikten sonra ürünleri teslim etme ve teslim alma zamanlarını bildirin. Servis gelip sizden aldıktan sonra akıllı telefon uygulamalarından anlık olarak işlem sırasını takip edebilirsiniz.
Kuru temizleme fiyatları ürüne göre değişiyor. Tshirt’ ler 9,90 tl Kazaklar 13,90 tl takım elbise 31,90 tl palto, pardesü gibi kıyafetler de 59,00 tl civarında bir ücret isteniyor.
Ütüleme fiyatları ise en çok yapmaktan üşendiğimiz gömlekler 6,25 lira pantolonlar 7,00 lira takım elbise 17,50 lira gibi bir bedelle ütüleniyor.
Sitede paketler halinde kampanyalarda mevcut. Aylık 24 parça ütü için belirlenen paket fiyatı 99 lira. Bu şekilde bakınca paket alımları daha uygun fiyatlara geliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Almanya Medyum Hocalar