Dolandırıcı Medyumlar


Dolandırıcı Medyumlar
Dolandırıcı medyumlar, sosyal medya dahil interneti çok etkin bir şekilde kullanmaları ile biliniyorlar. Gözlerini para hırsı bürümüş bu insanlar, insanları sadece para anlamında değil cinsel anlamda da sömürebiliyorlar.
Her yıl sahte medyumların cinsel tacizlerine uğrayan insanlar artıyor ve bu insanlara, genel anlamda hiçbir şey yapılamıyor.
Medyum şikayetleri her geçen gün artıyor. Sürekli olarak tutuklanan ve cezaevine konulan, daha sonrasında da yeniden cezaevinden çıkıp dolandırıcılıklarına devam ediyorlar.
Vefk Yapma Sanatı
Medyumluk sanatını, tarih boyunca doğudan batıya herkes çeşitli manevi ihtiyaçları sonucu benimsiyorlar. Gerçek medyumluğa olan ilgi, Osmanlı devleti padişahlarına kadar herkesin ilgisini çekiyor.
Dolandırıcı medyumlar da, medyumluğa gösterilen ilginin paraya kolayca dönüşmesi fikrinden türüyorlar. Gerçek anlamda medyumluk, vefk yapma ile aynı anlamlar taşıyor.
Vefk yapmak, manevi dünyalar enerjilerini kullanarak; insanlara psikolojik olarak bir çıkış yolu göstermek, onları bir konu başka açıyla da değerlendirilebilir noktalarına çekmek olarak görülüyor. Buna bir tür alternatif tıp denilebiliyor.
Ne yazık ki artık günümüzde gerçek medyumlar olan, vefk yapanlarla dolandırıcı medyumlar karıştırılıyor. Bu yüzden artık vefk yapanlara olan ilgi de gitgide azalıyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pole Banner

Kuru Temizleme Fiyatları

Almanya Medyum Hocalar